vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Webinar tematic: ”Acte normative de reglementare în domeniul alimentării cu apă și de canalizare aprobate de ANRE”. (24 iulie 2020)
12
10.2020
Webinar tematic: ”Acte normative de reglementare în domeniul alimentării cu apă și de canalizare aprobate de ANRE”. (24 iulie 2020)
   
1109 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

 

La 24 iulie 2020,  directori de întreprinderi, ingineri șefi, juriști, șefi de secții din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare, membre AMAC, au participat la webinarul tematic: ”Acte normative de reglementare în domeniul alimentării cu apă și de canalizare aprobate de ANRE”.

 

 Formator în cadrul evenimentului a fost dna. Alina Pleșca, șef serviciu Reglementări, ANRE. Au fost discutate și abordate subiecte cu referire la Legea 303 din 13.12.2013 cu privire la serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare; Regulamentul - cadru de organizare și funcționare; Caietul de sarcini; Contractul - cadru de furnizare/prestare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare.

 

La finalul webinarului cu un cuvânt de salut sa adresat dna Violina Șpac, director ANRE, care a salutat idea organizării webinarelor tematice în domeniu și la fel a menționat necesitatea colaborării și pe viitor a operatorilor prestatori ai serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, Asociația ”Moldova Apă-Canal” și ANRE.

 

În cadrul webinarului au participat peste 85 de participanți printre care directori de întreprinderi, ingineri șefi, juriști și șefi de secții din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare, reprezentanți ai administrației publice locale, reprezentanți ADR, precum și alți specialiști din sector.

 Webinarul a fost organizat de către Asociația ”Moldova Apă-Canal” (AMAC) în parteneriat cu Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE), și suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (MSPL/GIZ).

 

 

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

 

  1. Legea R.M. Nr. 303 din 13.12.2013 "Privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare" (modificată prin Legea R.M. nr.322 din 30.11.2018) Hotărârile ANRE R.M. privind domeniul de alimentare cu apă și de canalizare (în format interactiv)
  2. Video