vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Cursul de instruire pentru Modulul: ”Particularitățile întocmirii situațiilor financiare anuale și a Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018. Aplicarea legislației fiscale în anul 2019.” Grupul 2 (limba rusă).
15
02.2019
Cursul de instruire pentru Modulul: ”Particularitățile întocmirii situațiilor financiare anuale și a Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018. Aplicarea legislației fiscale în anul 2019.” Grupul 2 (limba rusă).
   
16416 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

La data de 12 - 14 februarie 2019, în cadrul Programului Național de Creștere a Capacităților Operatorilor din domeniul Aprovizionării cu Apă și Canalizării, sa desfășurat cursul de instruire ”Particularitățile întocmirii situațiilor financiare anuale și a Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018. Aplicarea legislației fiscale în anul 2019”, dedicat specialiștilor contabili și economiști din cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare.

Materialul didactic din cadrul instruirilor este elaborat și prezentat de către profesorii din cadrul ASEM, specialiștii din cadrul Inspecției Fiscale de Stat și CNASS.

Obiectivul general al Cursului de instruire constă în asigurarea consolidării și dezvoltării capacităților legate de particularitățile întocmirii rapoartelor financiare anuale în domeniul alimentării cu apă și canalizare, care sunt utilizate de către operatorii „Apă-Canal” din Republica Moldova.

Cursul de instruire este organizat de către Direcția Executivă a Asociației “Moldova Apă-Canal” (AMAC) în colaborare cu Academia de Studii Economice din Moldova, cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale (MSPL) implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).