vezi mai mult

Prima pagină   »  LITERATURA   »  Culegerile de documente elaborate de către Direcţia Executivă   »  Documente elaborate » Start lucrărilor pentru demararea Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă şi sanitaţie în Moldova”
10
04.2024
Start lucrărilor pentru demararea Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă şi sanitaţie în Moldova”
   
 

Către: Întreprinderile Apă-Canal din R. Moldova

Stimate Dle/Dna Director,

Asociația Întreprinderilor de Alimentare cu Apă și Canalizări “MOLDOVA APA-CANAL” (AMAC) din R. Moldova vă  comunicăm, că s-a dat start lucrărilor pentru demararea Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă şi sanitaţie în Moldova” ratificat prin Legea nr.169 din 23.06.2022 pentru ratificarea Acordului de finanțare dintre Republica Moldova şi Asociația Internațională pentru Dezvoltare în vederea implementării proiectului.

Unul din obiectivele proiectului este creșterea capacităților operatorilor din domeniul alimentării cu apă şi canalizării.

În acest context, urmează a fi instruiți personalul cu studii superioare incomplete (colegii)  fiind examinată oportunitatea instruirii la programul de recalificare Gospodărirea şi protecția apelor cu durata de 9 luni şi12 luni, grupe cu limba de studii română şi rusă (în funcție de nr. de candidații înscriși).

Întreprinderile doritoare de a participa la aceste instruiri sunt rugate să transmită lista participanţilor conform Anexei 1 pe adresa electronică a asociaţiei AMAC până la data de 07.05.2024 inclusiv şi copia următoarelor acte:

  1. Diplomă de colegiu – copie 
  2. Suplimentul diplomei de colegiu – copie.  

 

Cu deosebite considerațiuni,

Director Executiv AMAC,

Iuri NISTOR