NECROLOG

ÎN MEMORIA LUI NICOLAE TIMOFEEVICI VETROGON

Ad Memoriam


După o boală îndelungată a încetat din viață fostul director general al Societății pe Acțiuni "Apă-Canal Chișinău"  VETROGON  NICOLAE – un om cu suflet mare și cu un caracter puternic.

Nicolae Vetrogon a început activitatea sa de muncă la întreprinderea municipală "Apă-Canal Chișinău" în anul 1963. 

  Devenind șeful întreprinderii, Vetrogon Nicolae, foarte serios s-a implicat în activitatea complexă a întreprinderii și a reușit nu numai să creeze o structură bună de administrare, dar să o facă să funcționeze pentru rezultat. Anume lui i-a reușit să creeze și să consolideze colectivul întreprinderii și să atingă un nivel mai înalt al calității serviciilor prestate. Anume el a fost acel om, care a început să implementeze proiectul de investiții privind reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare a municipiului Chișinău. 

Nicolae Vetrogon nu a dus frică de responsabilitate, își punea în sarcină cele mai dificile probleme și mereu găsea modalități de a le rezolva. 

El s-a bucurat de viață și îi încuraja cu optimism pe cei din jur. El iubea o astfel de muncă - diferită și complexă, a iubit Chișinăul, căruia și-a dedicat viața.

Activitatea lui profesională a fost menționată cu  mai multe distincții, printre care și ordinul "Ordinul Republicii". 

Vetrogon Nicolae Timofeevici va rămâne în memoria prietenilor, colegilor și celor care l-au cunoscut ca un om blajin și atent, un pic ironic și persoană foarte sinceră.

Exprimăm sincere condoleanțe familiei și rudelor dlui Nicolae Vetrogon. El a fost un soț,  tată și bunic iubitor și grijuliu, un sprijin puternic pentru o familie mare. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Corpul neînsuflețit al lui dlui Nicolai Vetrogon va fi depus mîine, 10 aprilie la sediul central al S. A. “Apa-Canal Chisinau”, str. Albisoara, 38, cu incepere de la ora10.30.  Rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe dl Nicolai Vetrogon pot să vină să își ia ramas bun. Înmormîntarea se va efectua la cimitirul Sfîntul Lazăr.

                                                                                                                                                                                                                                                                              Conducerea AMAC