vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Webinar: Aspecte legale și consiliere în elaborarea anexelor la Contractele de Delegare. Indicatorii Cheie de Performanță.
11
11.2020
Webinar: Aspecte legale și consiliere în elaborarea anexelor la Contractele de Delegare. Indicatorii Cheie de Performanță.
   
1028 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Ce este un contract de delegare a gestiunii serviciilor? Ce este Master Plan? Care sunt Indicatorii de performanță? Care este metodologia de calcul? Cum se face monitorizarea și gestionarea performanței? Sunt câteva întrebări - subiecte pe care și le-au propus să le abordeze participanții la webinarul: Aspecte legale și consiliere în elaborarea anexelor la Contractele de Delegare. Indicatorii Cheie de Performanță. organizat la data de 27 octombrie 2020 de Asociația ”Moldova Apă-Canal” (AMAC) în parteneriat cu Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE), și cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (MSPL/GIZ).  

Webinar-ului sau alăturat: ingineri șefi, șefi de secții, economiști și contabili, juriști, directori și manageri ai Întreprinderilor de Apă - Canal, primari și specialiști ai primăriilor, experți și specialiști ai Agențiilor de Dezvoltare Regionale din Republica Moldova.

Dna Eugenia BUȘMACHIU, dl Sergiu RUSU - Experții GIZ  și participanții la webinar au discutat despre contractul de delegare a gestiunii serviciilor de apă și de canalizare; anexe, responsabilități privind elaborarea și semnarea contractului de delegare; aplicarea indicatorilor de performanță a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare în Republica Moldova; indicatori cheie de performanță în practica internațională și indicatori de performanță recomandați pentru Moldova.

Participanții au apreciat nivelul formatorilor, precum și organizarea webinar-ului, la care au avut posibilitatea să participe, fapt confirmat și prin comentariile publicate de participanți la eveniment și întrebările puse pe parcurs. Finalul webinar-ului s-a încheiat cu discuții, recomandări și plasarea materialelor ajutătoare participanților.

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC