vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Schimb de experiență în domeniul managementului și exploatării rețelelor de apă și de canalizare în cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. Centrul de Instruire din cadrul SC Apavital SA, Iași, România (19 – 22.05.2019)
24
05.2019
Schimb de experiență în domeniul managementului și exploatării rețelelor de apă și de canalizare în cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. Centrul de Instruire din cadrul SC Apavital SA, Iași, România (19 – 22.05.2019)
   
9945 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Direcția Executivă a AMAC în colaborare cu S.C. Apavital S.A. Iași, România, în perioada 19 – 22 mai 2019, în cadrul Centrului de Instruire, a organizat schimbul de experiență în domeniul managementului și exploatării rețelelor de apă și de canalizare în cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. În cadrul misiunii au participat 53 persoane, directori de întreprinderi, ingineri șefi, șefii secțiilor de apeduct și de canalizare, maiștri din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare membre AMAC.
Scopul schimbului de experiență constă în consolidarea şi dezvoltarea capacităţilor atribuite managementului și exploatării rețelelor de apă și de canalizare, prin accesul la cele mai noi teorii, concepte, modele şi tehnici necesare pentru a gestiona eficient activitatea operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, precum și familiarizarea cu experiența europeană.
Pe parcursul instruirii participanții au vizitat Baza de producere, depozitul, ateliere de reparație, Stația de tratare a apei, Dispeceratul central din cadrul SC Apavital SA., la fel sa vizitat un loc de remediere a avariei.
Evenimentul respectiv a fost organizat cu suportul financiar al Proiectului SDC-ADA “Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentarii cu apa și sanitație din Republica Moldova (faza 01)”, ce au asigurat instruirea, cazarea și alimentarea participanților, precum și Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL) ce este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), ce au asigurat serviciile de transport și de traducere pentru participanți.