vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Cursul de instruire pentru Modulul: ” Acte legislative și normative în domeniul alimentării cu apă și de canalizare.”
21
09.2018
Cursul de instruire pentru Modulul: ” Acte legislative și normative în domeniul alimentării cu apă și de canalizare.”
   
2976 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În perioada 18 – 20 septembrie 2018, în cadrul Programului Național de Creștere a Capacităților Operatorilor din domeniul Aprovizionării cu Apă și Canalizării, specialiștii din cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, și anume șefii de întreprindere, inginerii șefi, juriști și persoanele responsabile de exploatarea sistemelor de alimentare cu apă, au participat la cursul de instruire cu genericul: Acte legislative și normative în domeniul alimentării cu apă și de canalizare. Grupul 2 (limba română).

Obiectivul general al Cursului de instruire constă în asigurarea legate de acte legislative și normative în domeniul alimentării cu apă și canalizare care sunt utilizate de către operatorii „Apă-Canal” din R. Moldova.

Cursul de instruire este organizat de către Direcția Executivă a Asociației “Moldova Apă-Canal” (AMAC) în colaborare cu Institutul de Formare Continuă în domeniul Alimentării cu Apă și de Canalizare pentru membrii AMAC (IFCAAC), cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale (MSPL) implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ).

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).