vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » La data de 15 decembrie 2017, în incita Institutului de Formare Continuă din domeniul Alemtării cu Apă și Canalizare, pentru membrii AMAC (IFCAAC), sa desfășurat Cursul Formare de Formatori pentru Modulul ”Procedurile de achiziție a bunurilor, lucrărilor și serviciilor utilizate în activitatea titularilor de licențe din sectorul apă și canalizare”. Cursul de instruire este organizat de către Asociația Moldova Apă-Canal în colaborare cu IFCAAC, cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale (MSPL) implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ).
20
12.2017
La data de 15 decembrie 2017, în incita Institutului de Formare Continuă din domeniul Alemtării cu Apă și Canalizare, pentru membrii AMAC (IFCAAC), sa desfășurat Cursul Formare de Formatori pentru Modulul ”Procedurile de achiziție a bunurilor, lucrărilor și serviciilor utilizate în activitatea titularilor de licențe din sectorul apă și canalizare”. Cursul de instruire este organizat de către Asociația Moldova Apă-Canal în colaborare cu IFCAAC, cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale (MSPL) implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ).
   
2405 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

La data de 15 decembrie 2017, în incita Institutului de Formare Continuă din domeniul Alemtării cu Apă și Canalizare, pentru membrii AMAC (IFCAAC), sa desfășurat Cursul Formare de Formatori pentru Modulul ”Procedurile de achiziție a bunurilor, lucrărilor și serviciilor utilizate în activitatea titularilor de licențe din sectorul apă și canalizare”. Cursul de instruire este organizat de către Asociația Moldova Apă-Canal în colaborare cu IFCAAC, cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale (MSPL) implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ).

Obiectivul de bază al cursului de instruire este abilitarea cursanţilor pentru ocupaţia de formator în cadrul Programului Național de Creștere a Capacităților Operatorilor din domeniul Alimentării cu Apă și Canalizare.

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).