vezi mai mult

 
Cursul de instruire pentru Modulul: ”Particularităţile întocmirii situaţiilor financiare anuale şi a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018. Aplicarea legislaţiei fiscale în anul 2019.” Grupul 3 (limba română)
18.02.2019   96 Accesări   
 
Prima pagină   »  PRESA   »  Noutăţi » „Regulamentul privind exploatarea tehnică a sistemelor și instalațiilor publice de alimentare cu apă și de canalizare” (ediția a doua).
13
11.2018
„Regulamentul privind exploatarea tehnică a sistemelor și instalațiilor publice de alimentare cu apă și de canalizare” (ediția a doua).
   
378 Accesări  

Direcția Executivă a Asociației Moldova Apă-Canal, cu suportul financiar al partenerilor de dezvoltare a tipărit „Regulamentul privind exploatarea tehnică a sistemelor și instalațiilor publice de alimentare cu apă și de canalizare” (ediția a doua).

Publicația a fost tipărită cu suportul financiar al Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova (MSPL), care  este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC), precum și co-finanțare din partea companiei S.C. Axima Grup S.R.L. – membru AMAC și Regulamentul a fost distribuite către reprezentanții din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediu, Agențiilor de Dezvoltare Regională, Autorităților Publice Locale din țară, operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare – membre AMAC.

Primele cărți au fost înmânate participanților la modulul „Protecția muncii în cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare”, grupul 3.