vezi mai mult

Webinar 20 mai 2020 CORONAVIRUS ȘI SECTORUL DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI DE CANALIZARE
25.05.2020   118 Accesări   
 
 
Prima pagină   »  PRESA   »  Noutăţi » În perioada 20-22 septembrie 2016 a fost organizat seminarul de formare a 15 formatori pentru cursul de instruire al angajaților serviciului abonați ai operatorilor din domeniul Aprovizionare cu Apă și Canalizare.
20
09.2016
În perioada 20-22 septembrie 2016 a fost organizat seminarul de formare a 15 formatori pentru cursul de instruire al angajaților serviciului abonați ai operatorilor din domeniul Aprovizionare cu Apă și Canalizare.
   
946 Accesări  

n perioada 20-22 septembrie 2016 a fost organizat seminarul de formare a 15 formatori pentru cursul de instruire al angajaților serviciului abonați ai operatorilor din domeniul Aprovizionare cu Apă și Canalizare. Acest eveniment este în conformitate cu planul de lucru al Direcției executive a Asociației Întreprinderilor de Alimentare cu Apă și Canalizare Moldova Apă-Canal (AMAC) și Memorandumul de cooperare între AMAC și GIZ, semnat la data de 25 februerie 2015. Evenimentul urmarea obiectivul de a dezvolta abilitățile cursanţilor pentru ocupaţia de formator în cadrul Programului Național de Creștere a Capacităților Operatorilor din domeniul Aprovizionare cu Apă și Canalizare. Evenimentul a fost organizat de către AMAC în cooperare cu Institutul de Formare Continuă în Sectorul Aprovizionare cu Apă și Canalizare pentru membrii AMAC cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale implementat de Agenția de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), în numele Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ) și cu suportul Guvernului României, Guvernului Suediei şi Uniunii Europene.

 

Curs de FORMARE DE FORMATORI pentru modulele adresate serviciului abonați

 

Mai amănunţit

Fotografiile: 

Iurii Nistor, Director Executiv asociației
"Moldova Apă-Canal"

Sergiu Calos, director Institutului de formare continuă
în domeniul alimentării cu apă și canalizare pentru membrii AMAC

Natalia Iachimov, consultant național GIZ
în organizarea instruirilor

Marina Lavric, şef Serviciu abonaţi,
Apă-Canal Chișinău

Andrei Martîneț: director "Sens" S.R.L. //
Mihaela Anca Contașel - Conferențiar universitar

Mihaela Vasilescu, trainer.

Veronica Butnaru,
formator GIZ

Victoria Bogdan
șef secție - Apă-Canal Chișinău
Lista persoanelor participanților la Seminarul

Prezentările:

Ziua 1

Ziua 2

Ziua 3